AGS Költözések Budapest – Szolgáltatások

Nemzetközi költöztetés

AGS Budapest szakosodott hazai és nemzetközi költöztetés, és onnan tartozik. A személyzet segít Önnek angol, francia, német, spanyol, és természetesen a magyar.
A saját teherautók és állandó alkalmazottak, AGS Budapest minden szükséges forrásokat biztosítsa a zökkenőmentes lépés.

Vissza az elejére

csomagolás

Az ág is profitál az egyedi és speciális csomagolóanyagokat az AGS Group. Mivel a csoport mérete és a lépések számát évente végzett, AGS Budapest képes biztosítani a különböző csomagoló kartonok, szabott, hogy milyen típusú szállított áruk. Ez nem csak növeli a biztonságot az áru, de lehetővé teszi a jobb helykihasználás, ami tovább csökkenti a költségeit az eltávolítást.

Ezen túlmenően, Budapest AGS használ egy praktikus többcélú műanyag dobozban, hogy újra fel lehet használni gyakran. A doboz tervezték Európán belüli mozog, ami a csomagolás gyorsabb, miközben csökkenti a költségeket. Vagyunk, így képesek reagálni a ügyfeleink igényeit sokkal gyorsabb, miközben a költség-hatékony szolgáltatást.

Vissza az elejére

Rövid-és hosszú távú tárolása

Akár mozog a budapesti vagy a közelmúltban érkezett haza, és igényel tárolást kínálunk a rövid és hosszú távú lehetőségek a mi 10.107 sq ft (939 m²) raktár Budapesten. A modern biztonsági rendszer fogja a termékek biztonságos.

Kattintson ide a folytatáshoz